GÖREVLERİ TAMAMLA 70 TL KAZAN !
Detaylar için aşağıya link bırakıyorum arkadaşlar.
Ödül kazanabilmek için öncelikle cüzdanınızı aktif etmeniz gerekmektedir. Cüzdan aktivasyonu içinde özgün 2 tane konu açmanız gerekiyor. Sonrasında üyelik için 3 TL, avatar resmi için 2 TL gibi işlemlerden cüzdanınıza bakiyeleriniz aktarılmaya başlıyor.
Her 50 TL oldukça cüzdanınızdan paranızı hesabınıza çekebilirsiniz. Bunun için de bir Kripto Para hesabınız olması gerekiyor. Ücretsiz hesap açmak için de aşağıya link bırakıyorum.
Cüzdan aktivasyonu sonrasında da davet ettiğiniz her arkadaşınız için ayrıca 2 TL kazanabilirsiniz. Bunun için detayları da aşağıya bırakıyorum:
Detaylar için aşağıya link bırakıyorum arkadaşlar.
KRİPTOMOR ETKİNLİK - GÖREVLERİ TAMAMLA 70 TL NAKİDİ KAP !!!
- Öncelikle foruma üye olarak 3 TL kazan. - Kriptomor cüzdanını aktif etmek için 2 adet en az 200 ve üzeri kelime şeklinde, kripto paralar ile ilgili makaleni paylaş. (Kopya veya çalıntı olan konular onaylanmaz). Konuların Admin onay alıktan sonra Cüzdan aktivasyonu için iletişim formundan...
www.kriptomor.com
Ödül kazanabilmek için öncelikle cüzdanınızı aktif etmeniz gerekmektedir. Cüzdan aktivasyonu içinde özgün 2 tane konu açmanız gerekiyor. Sonrasında üyelik için 3 TL, avatar resmi için 2 TL gibi işlemlerden cüzdanınıza bakiyeleriniz aktarılmaya başlıyor.
Her 50 TL oldukça cüzdanınızdan paranızı hesabınıza çekebilirsiniz. Bunun için de bir Kripto Para hesabınız olması gerekiyor. Ücretsiz hesap açmak için de aşağıya link bırakıyorum.
Cüzdan aktivasyonu sonrasında da davet ettiğiniz her arkadaşınız için ayrıca 2 TL kazanabilirsiniz. Bunun için detayları da aşağıya bırakıyorum:
KRİPTOMOR ETKİNLİK - KAZAN/KAZAN SİSTEMİ | İNTERNETTEN PARA KAZANMAK 2022
ARKADAŞINI DAVET ET, 3 TL KAZAN !!! Kazan/Kazan sistemimizdeki en çok kazandıran yöntemimiz; Arkadaşını getir 3 TL'yi Götür kampanyamızdır. Bu kampanyada Kriptomor' a yönlendireceğiniz her bir referansınız forumun herhangi bir alanına 5 mesaj yazdığında siz otomatik 3 TL kazanırsınız. Bu...
www.kriptomor.com